De website www.loonbedrijf.nl is opgezet om potentiële klanten snel op het internet een overzicht te geven, met betrekking tot waar agrarische loon-, mestdistributie- en grondverzetbedrijven zich in de Benelux bevinden en wat ze specifiek voor dienstverlening kunnen aanbieden.

Voor agrarische loonbedrijven heeft deze website een aantal diensten ter beschikking: bedrijven die over een website beschikken kunnen via de gegevensdatabase van Loonbedrijf.nl een gratis verwijzing en het internetadres van de website aan de eigen bedrijfsgegevens toevoegen. Hierdoor kunt u op vrij eenvoudige wijze het internetbezoek van de eigen website verhogen. Indien de bedrijfsgegevens in de database ontbreken of onvolledig zijn, kan men deze ook direct aan de database toevoegen of wijzigen. Overigens kunt u de bezoekersaantallen op uw website verder laten toenemen door het plaatsen van een knop met uw bedrijfslogo en directe verwijzing naar uw website. Meer informatie en kosten van deze dienst kunt u hier vinden.

Een tweede dienst die Loonbedrijf.nl aanbiedt is de mogelijkheid dat een bedrijf middels een eigen visitekaart met fotoalbum via Loonbedrijf.nl zich presenteert op het internet. Hierbij heeft het visitekaartje een standaard layout, waarbij de specifieke werkzaamheden van het bedrijf kunnen worden toegelicht en voorzien van een aantal bedrijfsfoto's (kunt u allemaal zelf eenvoudig opzetten en actueel houden). Meer informatie hierover en de kosten van deze dienst kunt u hier vinden.

Ten derde kunnen we u de mogelijkheid aanbieden van een e-mail account onder onze domeinnaam, dus uwbedrijfsnaam@loonbedrijf.nl. U krijgt dan de beschikking over een eigen mailbox van 10 MB die u bijvoorbeeld kunt uitlezen via een standaard e-mail programma als MS Outlook op het moment dat u verbonden bent met het internet. Overigens kunt u ook ten alle tijden via onze website u e-mail raadplegen (vergelijkbaar met bijvoorbeeld een hotmail-account). De mailbox is beveiligd met een gebruikersnaam en wachtwoord die alleen aan u bekend worden gemaakt. Meer informatie en kosten van dit e-mail account kunt u hier vinden.

Tenslotte beschikt de website over een prikbord waar iedereen, na registratie als gebruiker van dit prikbord, gratis advertentie's op kan plaatsen in bijvoorbeeld de rubrieken Trekkers en Werktuigen, Personeel, Bemesting en Overige zaken. Verder zijn er enkele discussie forums geopend waar u met anderen kunt discussiëren over uiteenlopende onderwerpen aangaande loonwerk (zoals tarieven, mestwet etc). Tenslotte kunt u in een aparte rubriek al uw aankondigingen plaatsen (bijvoorbeeld van demo's, show's etc).

Terug naar de infopagina